woensdag 10 juli 2013

Mirrors - Justin Timberlake, nieuwe nummer 1 in allertijdenlijst!

Het zat er vorige week al aan te komen, maar nu is het toch echt zo! In de allertijdenlijst van de Caschart staat I Won't Give Up van Jason Mraz niet meer op nummer 1, maar is er plaats gemaakt voor Mirrors van Justin Timberlake! Mirrors staat na deze week op 611 punten en dat is er precies 1 meer dan I Won't Give Up. Er zullen zeker nog meer punten voor Mirrors volgen.

I Won't Give Up stond in de eerste Caschart meer dan anderhalf jaar geleden en vanaf week 12 stond het nummer op 1 in de allertijdenlijst, de 11 weken daarvoor waren voor Breathing van Jason Derulo.

Mirrors kwam 20 weken geleden binnen op nummer 19 om daarna in de vierde week naar 1 te stijgen! Hier bleef JT 3 weken staan, maar 4 weken later steeg hij gewoon weer terug naar 1! Hiermee was het al het eerste nummer dat dat voor elkaar kreeg. Deze week staat Mirrors op 30 en hiermee staat het nummer nu 20 weken lang in de lijst. Slechts 3 nummers stonden langer in de lijst, Summer Paradise (21), Hall Of Fame (22) en Starships (24), maar deze nummers behaalden allen minder punten, respectievelijk 605, 494 em 564 punten.

Over een aantal weken weten we wat daadwerkelijk het totale aantal punten van Mirrors is geworden en wat dus het nieuwe doel is voor de artiesten die de lijst binnenkomen. Toevallig pakt Justin Timberlake als featuring deze week ook nog de Cassa! Samen met Jay-Z maakte hij Holy Grail, wat Jay-Z's eerste single van zijn nieuwe album is. Al met al dus een topweek voor Justin, die ook ziet dat zijn nieuwste single Tunnel Vision 11 plaatsen stijgt.

Tot slot is dit het gehele positieverloop van Mirrors - Justin Timberlake:

Geen opmerkingen:

Een reactie posten